Eladóknak

Akik eldöntik, hogy eladják az otthonukat, vagy új otthont vásárolnak, azok számára ez izgalmas kihívás. Megható látni adásvételi szerződéskötéskor az ügyfelek arcát, amikor rájönnek, ez most valóban megtörténik. Elérkeztek életük új szakaszához.

Egy ingatlan eladása komoly döntés, amelyet átgondoltan kell meghozni. Mi ingatlanközvetítők abban tudunk segítségedre lenni, hogy minél jobb feltételekkel tudjad  eladni az ingatlanod és hogy biztosan meg is kapd a kialkudott összeget. Levesszük válláról az eladás összes terhét: felkészítjük ingatlanodat a hirdetésre, meghirdetjük az ingatlant és megszervezzük a potenciális vevők látogatását, képviseljük az érdekeit, segítünk a szerződéskötésben és az eladás után sem engedjük el a kezét, kérdéseiddel továbbra is fordulhatsz hozzánk.

Az ingatlanközvetítés egy szakma, mi azért vagyunk, hogy se az eladót, se a vevőt ne érjék kellemetlen meglepetések. A Dunakanyar House Ingatlaniroda a garancia arra, hogy az ingatlaneladás jó élmény. Ezért térnek hozzánk vissza a vevők, ezért választanak minket akár eladnak, akár álmaik új otthonát keresik.

Eladó ingatlannal rendelkezik?


Kérem adja meg az adatait és felvesszük önnel a kapcsolatot.
Kérem adja meg a művelet eredményét: 6+3=